Ja estem oberts! Servei al local, take away o delivery (Amposta)

Frankfurt Querol

“El Frankfurt Querol, també conegut com “el de Rosamari”, com bé sabreu, ha tancat les portes després de 49 anys d’una feina impecable per part de Rosamari i Rogelio fent contents tots los ampostins. Tot i que el descans per a ells dos és merescudíssim, la notícia ens va fer una pena tremenda i, com aquell que es nega a acceptar un pèrdua, ens ho vam proposar: el Querol no pot desaparèixer! L’hem de mantenir amb vida!

Evidentment, amb tot el respecte i l’estima que un emblema així ens mereix, i des de la nostra humil experiència, volem continuar oferint súpers, combis i biquinis com ho haurien fet ells. És per això que ens hem proposat ser fidels en tot, absolutament en tot, a la filosofia del Frankfurt Querol que, de fet, i amb el seu permís, mantindrà també el nom.

Volem que el Querol continuï sent el frankfurt per excel·lència i el lloc de refèrencia que cap ampostí mereix perdre, amb el llistó ben alt i totes les ensenyances que Rosamari i Rogelio ens han deixat.
Això inclou la carta, que deixarem intacta, els proveïdors, perquè els entrepans tinguin el mateix gust de sempre, i les ganes, que són totes, per mantenir viu, amb tota la responsabilitat que això comporta, el millor frankfurt del món.”