Frankfurt Querol

“El Frankfurt Querol, també conegut com “el de Rosamari”, com bé sabreu, ha tancat les portes després de 49 anys d’una feina impecable per part de Rosamari i Rogelio fent contents tots los ampostins. Tot i que el descans per a ells dos és merescudíssim, la notícia ens va fer una pena tremenda i, com aquell que es nega a acceptar un pèrdua, ens ho vam proposar: el Querol no pot desaparèixer! L’hem de mantenir amb vida!

Evidentment, amb tot el respecte i l’estima que un emblema així ens mereix, i des de la nostra humil experiència, volem continuar oferint súpers, combis i biquinis com ho haurien fet ells. És per això que ens hem proposat ser fidels en tot, absolutament en tot, a la filosofia del Frankfurt Querol que, de fet, i amb el seu permís, mantindrà també el nom.

Volem que el Querol continuï sent el frankfurt per excel·lència i el lloc de refèrencia que cap ampostí mereix perdre, amb el llistó ben alt i totes les ensenyances que Rosamari i Rogelio ens han deixat.
Això inclou la carta, que deixarem intacta, els proveïdors, perquè els entrepans tinguin el mateix gust de sempre, i les ganes, que són totes, per mantenir viu, amb tota la responsabilitat que això comporta, el millor frankfurt del món.”